נעים להכיר

נעים להכיר, עדי כהן – תושבת רמת הגולן.

את דרכי התחלתי בכלל כמורה למתמטיקה…
אך חלום ישן ואהבה גדולה לשוקולד ולאנשים, משכו אותי ללמוד קונדיטוריה.

התחלתי את דרכי בלימודי קונדיטוריה ב”כפיות” – כאן בצפון,
ולאחר מכן המשכתי לקורס מורחב בבית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ – “אסטלה
על מנת להתמקצע ולהעמיק את הידע בתחום.
במשך תקופה ארוכה נסעתי מרמת הגולן ללימודים בתל אביב, ועברתי את המבחנים בהצטיינות.

תוך כדי הלימודים הבנתי שהיצירה המתוקה משמחת גם אותי וגם אחרים,
אז יצאתי לדרך עצמאית והקמתי ביישוב חספין סטודיו לקונדיטוריה
שבו מתקיימות סדנאות, בהן אני פוגשת אנשים מכל רחבי הארץ והעולם,
וממתיקה להם את היום.

במקביל, אני זוכה להוביל וללמד במגמת קונדיטוריה שלקחתי חלק בהקמתה
בכפר נוער לנערות בגולן.
העבודה עם הנערות מספקת מאד ומחזקת בי את ההבנה שהשילוב של קונדיטוריה ואנשים,
יוצר מפגשים עמוקים, מרתקים ומרפאים ושהעשייה והיצירה במטבח,
נפלאות ומשמחות את הלב, ממש כמו הטעם.

בסדנאות חשוב לי לשים דגש על יחס אישי נעים,
על גיבוש ויצירת חוויות מתוקות יחד עם העברת ידע מקצועי
תוך התנסות מעשית של כלל המשתתפים.

מהסדנאות יוצאים עם שפע של תוצרים, וידע חדש.

בנוסף, השימוש בחומרי גלם איכותיים ביותר ובכשרות מהודרת- הם ללא פשרות.

הנושא של אלרגיה או רגישות למזון קרוב ללבי.

חקרתי והעמקתי גם בו, ולכן אעשה כל שביכולתי על מנת שימצא פתרון הולם עבור הרגישים.

הסדנאות ניידות ומגיעות לכל רחבי הארץ.

                           מוזמנים להצטרף למסע מתוק ומהנה!

עדי