ממש כאן- ריכזתי עבורכם את כל התשובות והמידע לשאלות שאני נשאלת הרבה.
יש לכם שאלה שלא מופיעה כאן ותרצו שהיא תופיע?
מוזמנים לשאול גם 🙂

» לכמה אנשים העוגה מספיקה?
קודם כל- כמובן שזה תלוי בחיתוך.. אבל: 
* עוגה עגולה בקוטר 26 ס”מ- יכולה להספיק לבין 15 ל-25 איש, בפרוסות יפות.
* עוגה מלבנית בגודל 20X30 סמ”ר- יכולה להספיק גם ל-60 איש.

» איך נדע להעריך כמה קינוחים להזמין לאירוע שלנו?

באירוע, אדם אוכל בממוצע בין 3 ל-4 סוגי קינוחים או פטיפורים אישיים. 
יש כאלה שאוהבים מתוק ושמחים על ההזדמנות ועל שפע המתוקים שנקרו בדרכם… אז הם יקחו יותר כי ירצו לטעום מהכל. אבל מנגד, יש גם את אלה שתמיד בדיאטה…(מכירים אותם? 😉 ) אז הם טועמים רק ביס.
לכן, הממוצע של 3 קינוחים לאדם בינתיים מוכיח את עצמו יפה.
אם באירוע שלכם עומדים להיות 50 איש, תדאגו שיהיה מגוון של לפחות 5 סוגים של קינוח או עוגיות
ובסה”כ- 150 יחידות קינוח. 30 יחידות מכל סוג.

» עם איזה צבעי מאכל את משתמשת/ על איזה צבעי מאכל את ממליצה?
ובכן, זה מאד תלוי בסוג השימוש שתרצו לעשות בצבע המאכל.
לקצפות– רצוי להשתמש בצבע מאכל ג’ל. הוא מאד מרוכז ולכן כדאי לשים בהתחלה טיפה קטנה, לערבב היטב ולראות אם הגענו לגוון הרצוי. אם זה בהיר מדי, תמיד אפשר להוסיף עוד קצת צבע. ואם זה יצא כהה מדי, מוסיפים עוד קצפת לבנה.
לשוקולד– כדאי להשתמש בצבע מאכל על בסיס שומן ולא על בסיס מים/ ג’ל. המים גורמים לשוקולד להקריש וכך קשה לעבוד איתו. אם אין לכם צבעים ייעודיים לשוקולד, ערבבו קודם את הצבע עם מעט שמן והוסיפו אותו לשוקולד.
למקרונים ובצק סוכר– נשתמש בצבעי מאכל באבקה. על מנת לא לפגוע במרקם שלהם ולהפוך אותם לנוזליים מדיי.

סוג החברות שעליהן אני ממליצה:
* מג’יק קולורס
* מנדלברג
* סער

» מה, ברצינות? זה אכיל??
אכן כן, הכל הכל אכיל. יש כלל שאני משתדלת ללכת לפיו בעוגות שלי- שכל מה שנמצא בעוגה חייב להיות אכיל. אז אני מאתגרת את עצמי ומוצאת פתרונות יצירתיים ואכילים כמו למשל בעוגה הזאת. השיפודים עשויים מבצק שוקולד שצבוע בצבע כסף אכיל. הפחמים מפירורי אוריאו, ועוד…

» מאיפה את קונה את השוקולד לסדנאות?סוג השוקולד שאני קונה עבורכם- הוא סוג איכותי ביותר. שאינו מכיל חומרים מיותרים ולא בריאים.
כיון שאני קונה בכמויות גדולות, הספק החביב שלי הלוא הוא מר קייק– מביא את השוקולד עם המשאית שלו מנתניה עד אליי, לפתח הקונדיטוריה בגולן.

» רגע, ובבית זה גם יעבוד לי?
ברור…קודם כל, המתכונים שאתם מקבלים בסדנאות, הם מתכונים שמתאימים גם למטבח הביתי.

» איך השוקולד לא מתקשה לך בשקיות?

» מה את מוסיפה לשוקולד כדי שהוא יימס בצורה כזאת חלקה וטובה?

» שוקולד לבן תמיד נשרף לי כשאני מנסה להמיס אותו, למה זה קורה?

» איפה קונים שקיות זילוף כאן בצפון?

» על איזה מיקסר את ממליצה?

» יש לך את המתכון הזה בכוסות וכפות ולא בגרמים?

»